MENU BISTRO

02. 07. 2024

HH BISTRO 2.0

Jsme nadšení, že vám můžeme představit naši poslední novinku - rozšíření našeho bistra na nový úžasný prostor! HH Bistro 2.0 přichází s novým, moderním designem a ještě větším důrazem na pohodlí a kvalitu vašeho zážitku.

Co můžete očekávat? Nové, příjemné zákoutí, které jsme navrhli s ohledem na vaše pohodlí, a rozšířenou nabídku, abychom vám mohli nabídnout ještě více z toho, co milujete - od našich oblíbených káv až po vynikající jídla, která jsou připravována s láskou a vášní našimi špičkovými kuchaři.

Navíc jsme rozšířili kapacitu našeho bistra, takže teď budete mít ještě větší šanci přijít a užít si naše vyhlášené nedělní brunchové menu nebo se zastavit na večerní drink s přáteli. 

 

A to není všechno! Nový prostor nám také umožňuje pořádat ještě více akcí a speciálních večerů, které vás budou bavit a inspirovat.

 

Přijďte se přesvědčit sami! Jsme tu pro vás od pondělí do neděle, abychom vám připravili to nejlepší, co HH Bistro má k nabídnutí. Nezapomeňte sledovat naše sociální sítě a web pro nejnovější aktualizace a speciální události.

HH team Zpět na novinky

;